Wie is Cindy

Wie is Cindy?

Ik ben Cindy Schilder-Harte, groot gebracht en opgegroeid op het familiebedrijf in de agrarische omgeving van Heerhugowaard. Mijn scholing en opleiding heeft daar verbinding mee gehouden. Een sector die mijn kijk op bodem, water en voeding vergrootten. Wat groeit er op het land. Welke producten worden geteeld. Hoe wordt dit verwerkt? Wat consumeren wij en welk effect heeft dat op ons lijf en onze leefomgeving? Een dynamisch proces met veel vragen en antwoorden. Een ijkpunt in 2006 is mijn kennismaking met de familie Chen. De oprichters van Sunrider met een vooruitstrevende visie. Een bedrijf van wereldklasse dat de beste, op kruiden gebaseerde producten vervaardigt. Een waardige missie met integriteit, vernieuwing, harmonie, verbondenheid en wijsheid welke ik van harte ondersteun! Kort gezegd: een positieve bijdrage voor mens, milieu en welzijn op Aarde.

Bodem, water en voeding is voor mij een logische opeenvolging van factoren, welke in evenwicht dienen voor geluk en gezondheid. Producten van eigen tuin verwerken tot een smakelijke maaltijd is mij het allerliefst, daar wordt ik écht blij van! Ik ben graag buiten en hou van alle seizoenen door het jaar heen. Ook van mensen, gepassioneerde mensen die met kennis en ervaring een positieve bijdrage uitstralen op onze planeet. Maar bovenal hou ik van ons gezin. De beste, mooiste, ontroerendste levenslessen beleven om elkaar te versterken naar een gezonde toekomst.

In je kracht met kruiden

De kruiden van Sunrider

Een eik-punt in 2006 is mijn kennismaking met het familiebedrijf Sunrider. De grootste innovatieve kruidenfabrikant ter wereld met passie voor mens en milieu en een holistisch welzijn. Regeneratieve voeding volgens de 5 elementen; hout, vuur, aarde, metaal, water. Kort gezegd: yin-yang energie volgens de seizoenen. In de afgelopen jaren heb ik de kruidenproducten gebruikt en getest, in recepten bereid, onderzocht op inhoud en bovenal geproefd, heerlijk! 

“Het is zó geweldig om de kracht van kruiden te ervaren en daardoor fysiek en mentaal sterker in het leven te staan! Op een makkelijke manier kan ik mezelf voeden en reinigen waardoor evenwicht ontstaat. Dat voelt goed. Dankbaar en hartverwarmend”.

Sunrider kan je leveren veranderen…

Het productieproces

Productieproces is onderscheidend

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin sed diam sapien. Sed semper urna dictum tellus lacinia vehicula. Ut volutpat, augue vel auctor tincidunt, ligula sem pharetra dui, nec tincidunt ante mauris eu diam. Phasellus viverra nisl vitae cursus euismod. Suspendisse sit amet est lectus.

Sed congue nunc pharetra dignissim aliquet. Fusce elementum eros aliquam, sodales nisi quis, sodales magna. Integer congue convallis adipiscing. Aliquam erat volutpat. Sed sed erat quis ligula posuere luctus commodo luctus felis. Quisque non sem a enim iaculis venenatis vitae at lorem.

08March2017

First Batch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum non dolor ultricies, porttitor justo non, pretium mi.

14February2017

Research & Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum non dolor ultricies, porttitor justo non, pretium mi.

01May2015

Founded

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum non dolor ultricies, porttitor justo non, pretium mi.

    Cart