Nieuws & Recepten

Jouw immuunsysteem het HOUT wat!

by 26 maart 2019

Alles bestaat uit energie. De energetische waarde van bijvoorbeeld kruiden wordt in de westerse technische wereld beoordeeld op calorische waarde. Maar wat is nou het wezenlijke verschil? Geen! Het is maar hoe je er tegen aan kijkt.

De 5 elementen van de natuur volgen elkaar in een voedende cyclus en ook in een controlerende cyclus.
Het is weer lente, een periode waarin de natuur ontwaakt en (on)zichtbare energie gaat stromen. Het element HOUT staat voor groei en beweging naar boven en naar buiten toe. Voel de lente in je lijf! Of stroomt het niet zoals je zou willen?

Het HOUT element is gerelateerd aan de weefselgroep pezen/spieren, gerelateerde zintuig is zien (ogen), de bijbehorende emotie is kwaadheid en het energienetwerk dat erbij hoort is immuniteit.
Alpha20C is de voedende combinatie voor het houtelement. Het voedt het immuunsysteem, vooral de T-cellen, ondersteunt de lever en galblaas en helpt daarmee de schadelijke effecten te reduceren. Een ander wenselijk effect is dat het lichaam beter bestand is tegen de gevolgen van stress en jou psychische veerkracht vergroot. Dus, laat het lekker stromen. Geniet van de lente!

by 6 december 2018

    “Kom in actie en zet GEZONDE STAPPEN  voor 2019”

Cindy verteld uit eigen ervaringen over de kracht van kruiden, tijdens de Kruizer Winter Fair 2018
SPECIAAL voor de Kruizer Winter Fair zijn er proefpakketten á € 4,95 te koop. En?  Ben je nog op zoek naar het allerbeste en gezondste cadeau voor de aankomende feestdagen? Kom proeven!  Maak GRATIS je eigen account aan én ontvang een kortingscode voor jouw GELUKKIGE, GEZONDE, FEESTDAGEN pakket.     Betaling via PIN is mogelijk.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en de beste bouwstoffen voor mens en milieu

    Cart