Blog

Jouw immuunsysteem het HOUT wat!

by in Health Tips 26 maart 2019

Alles bestaat uit energie. De energetische waarde van bijvoorbeeld kruiden wordt in de westerse technische wereld beoordeeld op calorische waarde. Maar wat is nou het wezenlijke verschil? Geen! Het is maar hoe je er tegen aan kijkt.

De 5 elementen van de natuur volgen elkaar in een voedende cyclus en ook in een controlerende cyclus.
Het is weer lente, een periode waarin de natuur ontwaakt en (on)zichtbare energie gaat stromen. Het element HOUT staat voor groei en beweging naar boven en naar buiten toe. Voel de lente in je lijf! Of stroomt het niet zoals je zou willen?

Het HOUT element is gerelateerd aan de weefselgroep pezen/spieren, gerelateerde zintuig is zien (ogen), de bijbehorende emotie is kwaadheid en het energienetwerk dat erbij hoort is immuniteit.
Alpha20C is de voedende combinatie voor het houtelement. Het voedt het immuunsysteem, vooral de T-cellen, ondersteunt de lever en galblaas en helpt daarmee de schadelijke effecten te reduceren. Een ander wenselijk effect is dat het lichaam beter bestand is tegen de gevolgen van stress en jou psychische veerkracht vergroot. Dus, laat het lekker stromen. Geniet van de lente!

    Cart